Jun 04

На ова ме инспирираа две работи. Првата беше една група албанки кои ги сретнав на Хуманитарниот концерт организиран по повод децата заболени од церебрална парализа. Ми поклонија ташна која радо ја носам, а го има гореспоменатиот наслов. Вториот повод е текстот од Неделно Време.

СТОП ЗА ТРГОВИЈАТА СО ЛУЃЕ

Напиши коментар