May 13

 Секоја димензија
чекор по чекор
има своја приказна
а времето е само
неодредена категорија

*****

која сакаме
во рамка да ја фатиме
за да можеме понекогаш
да ја прочитаме ….

Една убава носталгична приказна од ,,едно време”, за ,,едни луѓе”.

Линкот до сараевчани.