Nov 20

Во четврток на 22 Ноември 2007 во 19 часот во Мала станица, блогерот познат како Продавница на тајни ака Никола Костески – сопственикот на издавачката куќа Ѓурѓа, официјално ќе има промоцијата на неговата книга МАШКО ПИСМО. Ќе присуствуваат и блогери од други градови, така што после коктелот за кој се задолжени македонските издавачи ИЛИ-ИЛИ и ЃУРЃА, неофицијално ќе следи и една блог-журка.

Промотор на книгата е Ивица Боцевски, сегашан потпарол на Владата на Р. македонија, и активен блогер пред да ја превземе оваа функција. Поканата за промоцијата е упатена до сите членови на македонската блог-заедница, а за журката – кога, каде и како … епа тоа само на лице место. See ya there …

Напиши коментар