Dec 15

Колку пати во животот сте посакале да станете славна личност? Колку пати во вашата фантазија сте се претворале во атрактивно облечени аристократи кои знаат што сакаат, кои ги пленат луѓето околку себе, шармантни сте и духовити. Во нашата фантазија ние сме ѕвезди. Но кога ќе се заврши претставата и апаратот за фантазирање ќе се исклучи, повторно се враќаме на нашиот живот. И тогаш се прашуваме зошто сме така несоодветно обликувани и не сме така самоуверени. Хм..

Сте присуствувале ли некогаш на снимање на филм? Или тој се одвивал само во вашата глава? За оние кои не веруваат дека постои и другата страна на сонот, можеби некој следен пат ќе ви објаснам каде и како да го уловите. Секако … со ловец на соништата :)