Mar 04

Тема: Младите влијаат
Датум: 6 март 2008 (четврток)
Време: 20:30,
Место: Културeн центар “Точка”

Изложба на фотографии: “Младите влијаат”

It`s stolen from Gjole, but still you can vote for it.

Изложбата е од хумантирен карактер. Со купување на фотографија или разгледница се инвестира во подобрувањето на условите во училиштето за деца со оштетен вид “Димитар Влахов” од Скопје.

Клучни зборови: , , , , , , , , , , ,

Напиши коментар