Mar 06

Можете ли денешниот ден да го опишете со седум или со помалку од седум зборови?

Не знам, еве јас би пробала – концентрација, циркулација, манипулација, мапа, состојба, поглед, победа.

или

Четврток. Бев до гробишта. Промена на свеста.

Блогот Today: In Seven Words Or Less покрај Хемингвеј, својата инспирација како многумина други автори, си ја нашол на веб порталот за литература насловен како FanStory.com. FanStory.com е социјална online пишувачка заедница (една од многуте од таков вид) формирана во 2000 година, на која можете да читате, да пишувате, рецензирате, да се натпреварувате, или просто само да се дружите.

Ако сте автор, пишувате или имате преведено на англиски некои од вашите дела, можете да си отворите акаунт и да ги поставите на овој портал. Во најмала рака она што ќе го добиете се барем една бесплатна рецензија од самиот портал, неколку илјади коментари на читатели, или пак некоја парична награда од постојаните конкурси кои ги има во секое доба.

Линк: FanStory.com

Клучни зборови: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Напиши коментар