Mar 15

2 Коментари на “Schengen – An Indecent Proposal”

  1. Непристоен предлог » Археолошки дневник vol.2.1/2 © Напиша:

    [...] беа единствените кои многу гласно и јасно го кренаа својот глас против бариерите. Но во иднина нема да имаат потреба [...]

  2. Археолошки дневник vol.3 » Непристоен предлог Напиша:

    [...] беа единствените кои многу гласно и јасно го кренаа својот глас против бариерите. Но ете, и тие делумно паднаа па во [...]

Напиши коментар