Apr 10

Ова е официјалниот постер за Јапонскиот фестивал на цветање на црешите во Скопје 2008, организиран од центарот за јапонски боречки вештини и култура „Самурај доџо” и Македонската кендо и иаидо федерација. За оние кои навреме ќе го прочитаат постов, повеќе информации тука. За сите останати, сте пропуштиле празник за очите и за душата. :)