Oct 16

 

 Се разбравме
а не се ни погледнавме

го пресече мојот свет на половинка
а другата резенка ја остави

да држи рамнотежа
помеѓу моите с(о)ништа.

2 Коментари на “Warermelon moon”

 1. Vlado Janevski Напиша:

  Warermelon…is it a typo?

  Nice poetry though.

  Cheers,
  Vlado :)

 2. Watermelon moon | Tragovi Напиша:

  [...] да држи рамнотежа помеѓу моите с(о)ништа. Watermelon moon [...]

Напиши коментар