Jan 18

I am speechless…

Фасцинантно е како може љубовната поезија на Жак Превер (Jacques Prévert) и после толку години да биде инспиративна. Музиката е на Лидија Пујол, а песната e Порака, од стихозбирката ,,За тебе љубов моја”.

Напиши коментар