Mar 05


Првото нешто што го забележувам кај мажите, се нивните брчки. Ми се допаѓаат тиe мали бразди околу нивните очи, исполнети со притаени приказни. Би сакала да бидам доволно мудра за да ги разберам, но за жал во моментов, сум само паметнa. Сепак сум доволно умна за да бидам стрпилива – со времето. Времето е најмудро, зошто ги знае сите тајни световни. :)

Напиши коментар