Apr 25

 

Можеш да ги лажеш луѓето и да проектираш кај нив идеална слика за себе, се додека не седнеш на маса наспроти некој – кој само што ќе ти погледне во очите, ќе ги види сите твои желби, стравови, надежи и фрустрации. За да го излажеш светот, мораш пред се’ да се излажеш себе си толку добро, инаку твојата лага не би била уверлива и убедлива. Но знаеш што, јас лично не познавам човек на кој не му е тесна оваа кожа што ја носи!

my eyes

Напиши коментар